Tuesday, September 13, 2011

When You fall in Love

video

So, yang belum berteman, belum berkahwin, tak reti-reti? tapi make sure habiskan belajar dulu, kalau tak menyusahkan mak bapak pulak.

Ok, ini lah hasil yang kita dapat bila bosan+lapo+takde kerje o hoiii+ kejap lagi nak cari pisang goreng kalau ada... Amacam? not bad huh? kiki..


Ok, tata!

p/s: Mcm sedih je lagu latar.. sesuai ke dengan sweet memories aku neh? hehe.. ok lah tu, malas nak edit. hua3x. Goreng pisang yeay! goreng pisang yeay! eh, ke pisang goreng? Pisang goreng yeay!

No comments:

Post a Comment