Friday, May 20, 2011

Tanyalah hati

Tanyalah hati betapa gembiranya aku semenjak dua tiga menjak ni. Bercuti panjang lah katakan. Alhamdulillah. Semoga bahagia ini sentiasa menjadi milik kita kan. Terlalu banyak untuk dikongsikan, tetapi masa belum memberi izin. Will update later about:

1. Kisah balik ke runah mentua selepas 5 bulan bergelar menantu.
2. Kisah menyandang jawatan baru: S.S

Tunggu ya. 

Oh, ya. Semalam layan Nur Kasih The Movie. Thumbs up babes! Menonton bersama suami adalah sangat indah dan mengasyikkan bagi filem seperti ini. Terasa cinta semakin bercambah dan rasa kasih semakin erat. Ewah, ewah. Deraian air mata jangan cerita la, tisu tak bawa makanya lap dengan tudung sahaja. Terlalu banyak scene yang menyentuh jantung hati berlemak ini. The first part of the movie pun dah buat aku bergenang. Adoi la. As overall, nasihat dari yang berpengalaman, tak perlu lah beli popcorn bila nak menonton movie ni, mesti banyak yang kena kuah air mata dari masuk mulut. Haha.

Ok lah, sampai di sini dulu. Hendak mendobi sementara hari masih panas. :-)

No comments:

Post a Comment