Thursday, March 13, 2014

Fabulous Firas - 9 months

Quick update! Sebentar lagi nak pergi berjuang mendidik anak bangsa. Ok, Firas anak ibu dah 9 bulan rupanya. Ya Allah pantas betul masa berjalan. Sedar x sedar dah nak setahun anak ibu. Habit sekarang adalah ....
1. Suka memanjat!
2. Suka membebel!
3. Tak boleh tinggal seorang diri. Makin menjadi perangai yang satu ni. Memang langsung x boleh hilang dari depan mata dia. Mesti mulut Uuu..u...cari orang. Xpun, merengek sambil mengengsot dengan laju kejar ibu dia yang nak ke dapur sebentar untuk minum air. Kdg2 bila tinggal berdua nak ke toilet pun payah. Adoyai anak ibu. Haha..
4. Belum ada gigi. Dah pergi 1st appointment dengan doktor gigi. And beliau cakap it still normal kalau budak belum cecah setahun belum tumbuh gigi. Haha, dik ada lagi 3 bulan untuk bagi gigi anda tumbuh.
5. Gila stereng. Ya Allah, minat betul stereng sampai mak bapak nye terpaksa beli mainan yang ada stereng. Everytime pergi shopping mall mesti nak main benda gerak2 bila masuk duit tu. Haha..boleh la x sempat nak pk nama apa benda tu nak cepat ni.
6. Apa lagi ye..tu je la setakat ni. 
1st time Firas sambut birthday ayah. Happy birthday ayah!

See

Geram kat stereng sampai nak masuk mulut.huhu

Dapat stereng x pandang kiri kanan..
Sekian, terima ksih.:)

#prayforMH370

No comments:

Post a Comment