Friday, September 17, 2010

Sungai Lui.

Aizat-Sungai Lui


Pejamkan matu mu untuk ku
Dengarlah dunia berkata-kata
Usah kau ragu disini tempatmu
Walau berubah dimata kita
Tetap indah selagi kau masih percaya

Tertawa kecewa terpisah
Jalan yang lurus yang berhalang
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya

Bukalah matamu
Biar aku memelukmu
Kita bersama masih muda masih mentah
Ku harap kau masih percaya
Selama ini.........

note: tajuk pelik tapi kreatif, muzik best, ada bunyi anklung. Setakat hari ni, dah 230x i dengar. (Ok, tipu..)

4 comments:

  1. hohoho. mulanya rasa heran jugak dengan title dia. tapi memang tau aizat ni lagu dia mesti ada mksud mendalam

    ReplyDelete
  2. Mysarah: 2la.. puitis maybe..hehe
    Nora: best lagu ni..dengar 7, 8 kali pun tak boring.

    ReplyDelete
  3. xpenah dgr lagi lagu ni..nk cari la

    ReplyDelete