Wednesday, February 29, 2012

Tambahkan ilmu itu tidak salah ye kawan-kawan.


Jemput baca lagi...-------> Click here. Sharing is caring. Buat tambah pengetahuan, ye dok? ok, sambung kerja.

Rona-rona kehidupan


Minggu ini minggu terakhir kuliah diploma. Yippie! Next week, new classes, new students. Hope everything will go well. InsyaAllah.

Eh, takde cerita la sebenarnya. Saje tgn gatai nak post something sempena 29 Februari ni. Hehehe... Oh, nak kongsi tentang ni. Click -------------->    Selamat membaca!

Tuesday, February 21, 2012

Dia Suatu Petang yang Indah..


Hari tersebut bernama Sabtu. Sambil menunggu en.suami pulang kerja, terfikir nak buat minum petang yang special sikit hari itu. Special sangat lah kannn...di dapur nampak keledek yang hampir bertukar warna. Terus capai laptop google : "resepi kuih cek mek molek". Hehe.. I love u Mr. Google!


Ok, in hasilnya:

Wahh.. dapat thumbs up dari en.somi. Ni kalo mak mertua tau ni mesti
sayang kita byk2x. Haha..

Tepek sikit gamabr ketika proses. Nanti takut ateh tak percaya plak kuih ni
Sdn. Bhd... Percaya tau ateh! haha

Jgn kutuk kuali kita. Kuali kesayangan ni.


Lepas dah ngap,ngap.. aktiviti seterusnya.......


Boleh dia sambung buat kerja..kita? dok diam2x je laaaaaaa........huhu