Wednesday, September 29, 2010

Sedang mencari MUA for your wedding?

Sebelum tu, sila berangan yang anda seorang artis yang akan menghadiri majlis anugerah berprestij. Of course la nak kena vogue2 gitu kannn.. So, the 1st thing in our mind of course la make up artist, wah gitu.. (apekah..)

So, di sini disertakan antara MUA yang terkenal di Malaysia. Sila klik Jurusolek terhebat Tanah air.  (Credit to Pesona Pengantin). Sila hubungi mereka utk keterangan lanjut. I dah contact some of them, and rasa nak pitam bila tau rate diaorang..huhuhu.. Adakah salah satu impian B2B (iaitu utk berangan nak jadi mcm artis lalu mendambakan khidmat seorang make up artist) ini akan terkubur? Nantikan selepas ini...Jeng3x.................   T_T

Wednesday, September 22, 2010

To Ponder

I never teach my pupils. I only attempt to provide the conditions which they can learn.

- Albert Einstein

Friday, September 17, 2010

Sungai Lui.

Aizat-Sungai Lui


Pejamkan matu mu untuk ku
Dengarlah dunia berkata-kata
Usah kau ragu disini tempatmu
Walau berubah dimata kita
Tetap indah selagi kau masih percaya

Tertawa kecewa terpisah
Jalan yang lurus yang berhalang
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya

Bukalah matamu
Biar aku memelukmu
Kita bersama masih muda masih mentah
Ku harap kau masih percaya
Selama ini.........

note: tajuk pelik tapi kreatif, muzik best, ada bunyi anklung. Setakat hari ni, dah 230x i dengar. (Ok, tipu..)